Weekblad deGouda digitaal

Kersttrends in Gouda

Gouda – Het is bijna december feestmaand. In de modezaken is dat al te merken: de eerste feestkleding is binnen. Weekblad deGouda nam een kijkje bij een aantal zaken. Geniet mee van de feestelijke kleding voor vrouwen en kinderen.

Bij Mitch aan de Kleiweg zijn de eerste feestelijke jurken, broeken en rokjes binnen. Het is nog maar een begin, de komende weken komt er nog veel meer.  Okergeel is een kleur die veel terugkomt, maar ook allerlei printjes zijn trendy. Rokjes en bloesjes in vrolijke prints, met daarover een lang vest. Kijk voor meer kleding op www.mitch.nl.

Bibliss aan de Kleiwegstraat is al helemaal voorbereid op de feestdagen. Je vindt hier behalve stijlvolle feestkleding, kleding voor elke gelegenheid: casual met een twist en jurkjes met een knipoog. Er is meer te zien op www.bibliss.nl.

Ook voor de kinderen is er volop feestkleding. Daarvoor kun je bijvoorbeeld ideeën opdoen bij Benetton aan de Kleiweg. De medewerkers van Benetton kleedden voor ons een jongens en meisjes aan in de mooiste feestkleren. Meer op Facebook: Benetton Gouda.

Gouda biedt volop modezaken waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor hun mooiste feestoutfit. Voor sommige mensen kan het wat lastiger zijn om hun feestkleding bij elkaar te zoeken. Speciaal voor de man is er Bos Grote Maten,een winkel in Bergambacht die kleding verkoopt voor mannen met een afwijkende maat. Kijk voor meer informatie op www.bos-grotematenmode.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook