Weekblad deGouda digitaal

Laatste woningen van Eiland-I ook in verkoop

Gouda – Op dinsdag 19 december 17.00 – 19.00 uur start de verkoop van het project Waddenpad. In verkoop gaan 9 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen op Eiland-I. Met deze start verkoop gaan de laatste woningen van Eiland-I in verkoop. VOF Westergouwe, de combinatie van VolkerWessels Vastgoed en Heijmans, is de ontwikkelaar van de woningen. De start verkoop wordt gehouden in het Infocentrum Westergouwe, Provincialeweg 10 te Gouda.

Wonen op een Eiland
De woningen bieden u de unieke kans te wonen op een Eiland, in een waterrijke omgeving.Concreet gaat het om 9 ééngezinswoningen aan de Terschellinglaan en 4 twee-onder-één-kapwoningen aan het Schoklandplantsoen met vrij uitzicht aan de voorzijde op het groen. Naast het Waddenpad zijn er reeds prachtige kadewoningen te koop op Eiland-I.

In de volgende fase van Westergouwe worden geen eilanden gerealiseerd, de woningen liggen in een groene polderomgeving. De verwachting is dat de eerste woningen van Westergouwe-II in het voorjaar van 2018 in verkoop gaan.

Westergouwe
Westergouwe, de nieuwe wijk van Gouda, wordt de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad. De wijk ligt op fietsafstand van de historische binnenstad van Gouda, is centraal gelegen en goed bereikbaar. De komende jaren bloeit de wijk uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen stadse voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Inmiddels is de wijk al voorzien van een gezondheidscentrum, een dierenkliniek en een kindcentrum. Ook recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ werd afgelopen zomer geopend. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook