Weekblad deGouda digitaal

Campagne ‘Bob in de sportkantine’ van start bij Jodan Boys

Gouda – De campagne ‘Bob in de sportkantine’2017 gaat vrijdag 19 mei van start bij cvv De Jodan Boys. De Bob campagne is bedoeld om te voorkomen dat sporters en supporters, nadat zij wat gedronken hebben in de sportkantine, achter het stuur stappen.

De campagne spoort de bezoekers van de sportkantines aan om op een alcoholvrij manier te gaan rijden. De campagne is een inititief van het ROV Zuid-Holland en loopt dit jaar in de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Holland-Rijnland.

Bewust
De campagne van Bob past goed bij de maatschappelijke activiteiten waar Jodan Boys zich voor inzet. De club vindt het belangrijk dat iedereen gezellig een biertje kan drinken in de kantine, maar wel bewust rekening houdt met het feit dat je niet met alcohol achter het stuur moet stappen.

De nacht van Jodan Boys
De lancering vindt plaats tijdens de Nacht van Jodan Boys. Dit is een feest voor alle Jodan Boys leden. Deze avond nemen Bram van Loon en Mitchiel Heerkens afscheid tijdens hun afscheidswedstrijd. Beiden zijn spelers van het eerste elftal.

Het programma
Het programma start om 19.30 uur met een korte toespraak van de voorzitter van de Jodan Boys Marco Kastelein en wethouder Hilde Niezen. Op het terrein is het campagneteam van Bob aanwezig en voor kinderen is er een Bob-doel aanwezig.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook