Weekblad deGouda digitaal

Rotary Café over impact 24-uurseconomie op veiligheid

Gouda -De impact van de 24-uurseconomie op de veiligheid. Dat is het thema waarover tijdens het Rotary Café van woensdag 29 november wordt gesproken. Deze avond kan men in De Lichtfabriek in Gouda kennismaken met de Rotaryclub Gouda-Bloemendaal en met Luit Kuipers, sectorhoofd district Alphen aan den Rijn – Gouda bij Politie Midden-Holland.

Luit Kuipers zal de aanwezigen bijpraten over wat de 24-uurseconomie voor impact heeft op onze veiligheid. Daarbij kan gedacht worden aan de extra inzet die nodig is wanneer bijvoorbeeld winkels langer openblijven, de verkeersbewegingen toenemen etc.  Veiligheid vraagt 24/7 alertheid.  Niet alleen landelijk, maar ook lokaal. Wat betekent dit voor de politieorganisatie en ook de relatie met de burger? Luit Kuipers werkte eerder als bureauchef Bureau Regionale Informatie en Chef Handhaving.

Activiteiten
Rotaryclub Gouda-Bloemendaal is één van de twee Goudse Rotaryclubs en aangesloten bij Rotary International. Met het Rotary Café biedt Rotaryclub Gouda-Bloemendaal belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met de leden van de club en de activiteiten die de club ontwikkelt. Meer informatie over de club is te vinden op www.rotary.nl/goudabloemendaal. Geïnteresseerden kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden bij de club door een e-mail te sturen met naam en telefoonnummer aan rcgoudabloemendaal@gmail.com

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook