Weekblad deGouda digitaal

Start actie wijkverlichting in Bloemendaal en Plaswijck

Gouda- Op initiatief van Buurt Bestuurt Plaswijck gaat de collectieve actie wijkverlichting van start. Bewoners kunnen met financiële hulp van de gemeente Gouda buitenverlichting aanbrengen. Een goede buitenverlichting op donkere plekken, bij poorten en op achterpaden, zorgt namelijk voor minder inbraken en een beter veiligheidsgevoel bij bewoners, aldus de politie.

Wijkbewoners kunnen bij deze wijkactie tegen een aantrekkelijke prijs een goede buitenverlichting kopen, met bewegingsmelder en werkend op zonne-energie. Dit is inclusief montage door een erkend Gouds bedrijf. Desgewenst kunnen bewoners een extra onderhoudsabonnement afsluiten.

Bewoners die een lamp/armatuur willen bestellen, kunnen een mail sturen naar info@wijkteamplaswijck.nl of het deelnameformulier invullen op www.wijkteamplaswijck.nl of www.bloemendaalplaswijck.nl of www.veiligheidspuntgouda.nl. De actie loopt tot 20 december.

Deze actie is een initiatief van ‘Buurt Bestuurt Plaswijck’: bewoners, politie en gemeente werken samen aan een veiliger buurt.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook