Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblik met Goudse voetbalclubs

Gouda – Weekblad deGouda spreekt elke week kort met de voetbaltrainers over de aankomende speelronde. Samen met onze sportredacteur Robbert Duijnstee blikken ze op de spelers, het spel en de tactiek. Deze week, tevens de laatste, speelronde 30. 


SV Gouda – Jerry de Groot

De wedstrijd van zaterdag was typerend voor het gehele seizoen. We hebben de kansen wel, maar maken ze niet af. Daardoor verliezen we met 3-1 van Rohda’76, het zat helaas niet mee. Kijkend naar volgend seizoen en afgelopen seizoen, zijn we al begonnen met de voorbereiding met het binnenhalen van spelers en posities dubbel bezetten. Het was een wisselvallig seizoen met pieken en dalen. Er had meer ingezeten, maar we hebben het maximale eruit gehaald. Volgend seizoen willen we bovenin mee gaan doen, en met de selectie die we hebben, moet dat zeker lukken.

 

Geen wedstrijd dit weekend

 

Jodan Boys – Dennis van den IJsel

Kijk met een heel tevreden gevoel terug op afgelopen zaterdag. We sluiten het seizoen in stijl af door met 3-0 thuis te winnen van Hoek. Daarnaast ook afscheid genomen van Bram van Loon en Mitchel Heerkens. Zij hebben veel betekend voor ons en weer klasse getoond. Terugkijkend op afgelopen seizoen, was het een schitterend jaar. Met als hoogtepunt het succes in de KNVB-beker, we hebben historie geschreven door uit bij Eredivisonist Go Ahead Eagles te winnen. Het was ook een zwaar seizoen met veel wedstrijden, maar we hebben ons veilig gespeeld en volgend seizoen gaan we weer knallen.

 

Geen wedstrijd dit weekend

 

Olympia  – Tom Rietberg

Na het eerste kwartier waarin wij slordig en futloos speelden, hebben we het prima omgedraaid en aardig gespeeld tegen Nieuwerkerk. Er zat meer in dan 1-1 maar benutten van kansen is een belangrijk onderdeel van het spelletje. We sluiten af als gedeeld 5e en dat is een goede prestatie. Al vind ik het verschil tussen goede helften/wedstrijden en slechte te groot. We zullen constanter moeten presteren en dan uiteraard naar het niveau wat we hebben behaald tegen bijvoorbeeld Leonidas en Boshuizen, toch de nummers 1 en 3 van de competitie. Als we die stap volgend seizoen kunnen maken dan gaan we een geweldig seizoen tegemoet.

 

Geen wedstrijd

 

V.V.ONA – Theo van Eck

Ik kijk met een fantastisch gevoel terug op afgelopen zondag. We hebben geschiedenis geschreven door kampioen te worden, twee keer achter elkaar. Dat is uniek. Het was een gemakkelijke 0-3 overwinning op HOVDJSCR. Het was een zwaar seizoen, maar hebben het fantastisch gedaan. We hebben een goed team wat staat als een huis, we spelen altijd als een collectief. We hadden veel blessures dit seizoen. De twee nederlagen tegen Haastrecht waren een smet op dit seizoen. Maar het kampioenschap overheerst dat, ik ben onwijs trots op het team en wat ze hebben gepresteerd.

 

Geen wedstrijd dit weekend

 

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook