Weekblad deGouda digitaal

10.000ste bezoeker alpenspeeltuin Snowworld

Zoetermeer – Dit weekend ontving de Alpenspeeltuin van SnowWorld Zoetermeer haar 10.000ste bezoeker. Op 17 juli opende burgermeester Charlie Aptroot samen met de eerste enthousiaste kinderen de speeltuin. Ondanks het slechte weer tijdens de eerste weken van de zomervakantie, wisten vele gezinnen de gratis toegankelijke speeltuin te vinden. De Alpenspeeltuin bestaat uit sfeervolle speeltoestellen van duurzame materialen en past daarmee in de eerder aangekondigde groeiplannen van SnowWorld. Hieronder past ook de opening van het Italiaanse restaurant Trattoria Monte Bianco, dat direct grenst aan de Alpenspeeltuin. Dankzij deze nieuwe restaurantformule kan SnowWorld voldoen aan de behoefte naar gezonde, verse gerechten.

Vorige maand kondigde SnowWorld vernieuwingen aan van haar locaties met hoogwaardige restaurantformules, ontwikkelingen van outdoor faciliteiten en de ambitie op verblijfstoerisme. Ook kondigde SnowWorld de overname van Ayers Rock aan deze maand. Deze overname past in de strategie om een grotere diversiteit aan activiteiten te bieden voor haar doelgroepen. 

“Sneller dan verwacht heb ik de 10.000ste bezoeker mogen ontvangen in de speeltuin. Het is fantastisch om ouders op het zonneterras te zien genieten van hun spelende kinderen”, aldus Rens Kettner, General Manager van SnowWorld Zoetermeer. “Onze 10.000ste gast heb ik een cheque overhandigd waarmee ze binnenkort op onze kosten mogen genieten van een heerlijke verse pizza of pasta in Trattoria Monte Bianco, ons nieuwe Italiaanse restaurant.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl