Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda – Afgelopen weekend was de 14e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

 

donk trainer nieuw

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: Stolwijk

Ik kijk met een dubbel gevoel terug op afgelopen zondag. Qua resultaat, een 2-0 overwinning op Bodegraven, ben ik tevreden, maar wat betreft het vertoonde spel ben ik minder tevreden. We speelden onrustig met veel foute passes, waren onnauwkeurig in de afronding. We konden pas laat het verschil maken. Aankomende zondag spelen we uit tegen Stolwijk, ik verwacht een moeilijke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. Stolwijk zit in een lastige positie op de ranglijst en kan de punten goed gebruiken. We zijn dus gewaarschuwd.

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: RVC ’33

Ik kijk met een blij gevoel terug op afgelopen zondag. We hebben na een lange reeks nederlagen en gelijk spel, weer de drie punten behaald. Toch kijk ik ook met gemengde gevoelens terug op zondag. Door een opstootje en wat ophef kregen we een gele en een rode kaart, dat is de enige smet op de wedstrijd. Voor de rest ben ik blij voor de jongens. Aankomende zondag spelen we thuis tegen RVC’33, ik verwacht een lastige tegenstander. we moeten er vol voor gaan en ik verwacht alle inzet van mijn ploeg.

 

 

jodan

Dennis van den IJsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: Deltasport

Afgelopen zaterdag was een teleurstelling. We speelden uit tegen Haaglandia, een fysiek sterke ploeg. We leden te veel balverlies, we hebben onszelf niet goed neergezet. De tegenstander trok zich veel terug, waardoor wij het spel moesten maken. We hadden daar veel moeite mee. Dit resulteerde in een 1-0 nederlaag. Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen Deltasport. We gaan proberen om goede reeks thuiswedstrijden door te zetten. We gaan voor de drie punten en voor niks minder.

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: IFC

Ik ben teleurgesteld over afgelopen zondag. Van onze kant was het heel slecht, veel te veel spelers haalden individueel een onvoldoende. We speelden onder ons niveau. Aannames en passes waren slecht. Dit moet echt beter. We speelden op een matig veld en de wind had ook invloed op het voetbal, maar dit moet geen reden zijn voor het vertoonde spel. Aankomende zondag spelen we uit tegen de koploper, IFC. De gedoodverfde titelkandidaat. Ik zie het als een kans om ons te revancheren en om te kijken waar we staan.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: Cabauw

We speelden afgelopen zondag de slechtste wedstrijd van het seizoen. Ik ben helemaal niet tevreden over de inzet. Daarnaast misten we vijf basisspelers. Dat heeft ook invloed op een elftal. Als je na een tijd zo ingespeeld bent op elkaar, dan is het wennen als je bijna de helft van je basisploeg mist. Aankomende zondag spelen we uit tegen Cabauw, een concurrent. We zullen zien hoe het staat met de blessures van de spelers. We gaan zoals altijd vol voor de winst.

 

gouda za trainer

Willem Dekker/ SV Gouda ZA

Volgende tegenstander: Woubrugge

Ik kijk met gemengde gevoelens terug op afgelopen zaterdag. Ik was erg tevreden over de instelling van de jongens en het vertoonde spel. Het ontbrak alleen aan doelpunten. We hebben heel veel kansen gehad, maar niet afgemaakt. We hadden moeten winnen. Nieuwkoop maakte de kansen wel af en dat resulteerde in een 1-3 nederlaag. Aankomende zaterdag spelen we uit tegen Woubrugge. Een cruciale wedstrijd die we moeten winnen, willen we nog meedoen om een plek in de nacompetitie. Als we verliezen dan zal het heel moeilijk worden om nog in de race te blijven voor een plekje in die nacompetitie.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl