Weekblad deGouda digitaal

14e editie GoudsWerk in volle gang

Sinds zaterdag 7 september tot en met 30 november 2019 is de 14e editie GoudsWerk van Bergen Ijzendoornpark 7 in Gouda te bewonderen. De organisatoren Janny de Keijzer en Sjouk Engels zijn laaiend enthousiast over het werk van deze drie Goudse kunstenaars. 

De drie kunstenaars zijn: Anne-Marie Schoonderwoerd (tekeningen en schilderijen) , Marie Louise Hazen (fotografie) en Anne-Marie Zwart (sieraden en sculpturen)


Anne-Marie Schoonderwoerd

Werkt het liefst aan een groot formaat en hecht veel waarde aan de quote “de restvorm is net zo belangrijk”. Ze raakt geïnspireerd door het werk van haar vriendin Marie Louise Hazen. Een aantal van haar getoonde werken is gerelateerd aan de foto’ s van Marie Louise. 

Marie Louise Hazen

Wat ze probeert vast te leggen in haar foto’s: passie, focus en plezier. Haar foto’s zijn vaak in het zwart-wit. Dat maakt haar foto’s tijdloos. 

Anne-Marie Zwart

Zij houdt ervan om verschillende metalen te combineren. Ze ontdekt graag nieuwe technieken om toe te passen en om nieuwe combinaties te maken. Op die manier wil ze iets verrassends laten zien. 

Deze 14e editie GoudsWerk is een absolute aanrader om even langs te gaan. Interesse in een kunstwerk is altijd mogelijk, neem dan even contact op met de kunstenaar.

U kan de kunstwerken dus al sinds zaterdag 7 september bewonderen tot 30 november 2019 op ma t/m vr tussen 08:30 en 16:30 en op zaterdagen van 09:30 tot 15:50


Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl