Weekblad deGouda digitaal

42ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt

Haastrecht – De dag wordt om 10.00 uur geopend door wethouder van de Krimpenerwaard Dhr. L. de Wit met aansluitend de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur, en diverse activiteiten voor de kinderen op het evenementenplein en diverse demonstraties van Brandweer Haastrecht & oud Hollandse ijzersmederij door Ronald van de Zanden,

Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt zoals stichting Vlister openlucht baden, stichting Swob/V welzijn en ondersteuning, de wereld winkel, diverse politieke partijen, de gereformeerde kerk & stichting Theater Concordia presenteert het nieuwe jaarprogramma voor seizoen 2019-2020.

Het havenplein wordt omgetoverd tot evenementenplein met een doorlopend programma van 10.00 uur tot 01.00 uur. Naast een zeer gevarieerd programma voor jong en oud bieden wij u dit jaar ook weer de mogelijkheid om gebruik te maken van onze food & drinks gelegenheden, deze worden ingevuld door plaatselijke horeca ondernemers uit Haastrecht.

Enkele grepen uit het programma; superloterij, blaaskapel Zwup uit Montfoort, diverse kinder en jeugd activiteiten op het plein met onder anderen een klimwand, een mega clown glijbaan en draaimolen, optreden van Haastrechtse jazz & dixyland band The Big Harbour, Shantykoor de Kaapstanders uit Oudewater, Street Dance Olympia, vanaf 17.00 luid Henk Wijngaard het doorlopende avond programma in met zijn hits, de energieke Coverband Still Blue en de dj’s van Superfuif met allround partymuziek vullen het programma voor jong en oud aan!

U bent van harte welkom op 25 mei 2019 op de Haastrechtse Jaarmarkt!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl