Weekblad deGouda digitaal


Ad Astra Open 2016

Op zaterdag 20 augustus begint het tennistoernooi “Ad Astra Open 2016” in Gouda en duurt tot en met zondag 28 augustus. Het bestuur nodigt iedere tennisliefhebber uit om hier aan deel te nemen.

Ook dit jaar zijn wij als bestuur weer heel blij dat een vernieuwde toernooicommissie het Ad Astra Open organiseert en dat deze groep enthousiastelingen er weer een groot succes van wil maken.

Een terraswerkgroep heeft ons terras verder verfraaid. Dit zorgt voor een zeer aangename sfeer en zal het kijkgenot vergroten. Na de vrij recente renovatie van het park nodigt de kwaliteit van de zeven banen echt uit voor een fijn partijtje tennis. Iets wat wij als clubleden zeer regelmatig doen.

Wij zijn blij met onze nieuwe hoofdsponsors Makelaardij Van ’t Hof uit Gouda en De Keukenkampioen uit Reeuwijk.
Samen met de overige sponsoren doen zij er met hun steun, net als onze diverse commissies, alles aan om u een goed en gezellig toernooi te laten spelen.
De Olympische Spelen zijn, als wij op 20 augustus beginnen aan ons toernooi, dan net afgelopen maar wij gaan dan nog even door……
Onze barcommissie doet traditiegetrouw haar uiterste best om het u in ons clubhuis, tijdelijk omgebouwd als Holland Heineken House, en op het terras naar uw zin te maken. Dagelijks wordt er tegen de avond een speciaal menu geserveerd en zijn er op de donderdag- en vrijdagavond feestavonden met als thema: de after party van Rio van het Holland Heineken House.
Op de finale zondag is er, inmiddels traditie getrouw, o.a. een verloting met mooie prijzen.
Als bestuur hebben wij er alle vertrouwen in dat ook dit toernooi, dankzij alle inspanningen van commissies en sponsoren, voor u en hen een succes wordt.
Daarom vragen wij iedere tennisliefhebber (lid van de KNLTB): schrijf in met het idee van de Olympische gedachte “deelnemen is belangrijker dan winnen” en ervaar een week van tennis, plezier en feest!
Inschrijven kan nog tot 14 augustus a.s. via www.gltcadastra.nl of via www.toernooiklapper.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl