Weekblad deGouda digitaal

Altijd in de buurt: de service en het gemak van Primera

Gouda – ‘Jurgen ziet volop kansen, ik ben wat volgzamer.’ Ze lacht erom, maar in ons gesprek wordt steeds duidelijker dat Fauve Kok, net als haar man, veel kennis er ervaring heeft als het gaat om ondernemen. Mijn vorige gesprek voerde ik met Jurgen Kok, vandaag is Fauve er ook bij. Samen nemen ze in januari hun zevende Primera winkel over in Utrecht en tot die tijd is het vooral alle hens aan dek deze decembermaand.

Kerstshoppen
‘We verkopen nu onwijs veel kerstkaarten, cadeaukaarten en gifts,’ vertelt Fauve. Logisch: het assortiment van Primera biedt opties voor je complete familie: van de Autoweek of Voetbal International voor je broer, een Beauty cadeaukaart voor je schoonzus tot een woordzoeker voor oma… Eigenlijk kun je in tien minuten klaar zijn. En weet je echt niet waar je iemand blij mee maakt? Dan verkoopt de Primera de Keuze Cadeaukaart: een kaart waarmee de ontvanger zelf kan kiezen uit meer dan 100 verschillende cadeaukaarten in het assortiment. Voor het tweede jaar op rij is de Primera Keuze Cadeaukaart verkozen tot Giftcard van het jaar!

Jurgen en Fauve Kok

Traditiegetrouw zit Nederland 31 december voor de buis voor de Oudejaarsloterij. Deze loten vinden deze maand dan ook gretig aftrek. ‘Natuurlijk hopen we weer een mooie knaller te maken in een van onze winkels,’ zegt Jurgen. In juli viel de €100.000,- nog bij de Primera op de Markt en bij Primera Gildenburgh heeft een van de klanten €84.000,- gewonnen. Dagelijks vallen er mooie prijzen op de krasloten en in de toto. Zouden Jurgen en Fauve een beetje geluk brengen?

Geldmaat
Vanaf 2020 kunnen klanten in 6 van de 7 winkels terecht bij de Geldmaat. Fauve: ‘We willen graag service bieden en denken dat dit met deze pinautomaat kan: hij is geschikt voor alle bankpassen en bevindt zich straks achterin onze winkels. Dat is veel veiliger dan op straat. En heb je hulp nodig? Dan kunnen we die bieden.’

Apple-trots
Ze zijn apetrots ook Apple-producten te mogen verkopen als ‘prefered Apple-supplier’. Jurgen: ‘Apple belde onze club!’ Hij straalt als hij het vertelt. ‘De keus voor Primera is bewust: mensen lopen makkelijk even binnen en worden persoonlijk geholpen.’ Concreet betekent dit voor alle Apple-liefhebbers dat ze bij Primera terechtkunnen voor hun Apple-toebehoren: kabeltjes, connectors en adapters.

Ze werken graag onder de Primera-vlag. Jurgen: ‘We vinden het heel fijn dat we met 515 filialen een coöperatie vormen. We hebben veel vrijheid onze eigen koers te varen en de coöperatie is er voor en door ondernemers. Naast de goede samenwerking met Primera hoofdkantoor werken wij samen met ons team van bijna 50 medewerkers. We vinden het mooi om te zien wanneer medewerkers zich taken toe-eigenen en als dit tot goede resultaten leidt. Hier groeien zij zelf van en wij als organisatie ook! Samen sta je sterk, op die manier kunnen wij met elkaar doorvlammen!’    

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl