Weekblad deGouda digitaal

Architectuur Film Festival in Filmhuis

#Gouda – In het weekend van 22 en 23 november draait Filmhuis Gouda weer helemaal om de ­architectuur. Samen met het Goudse Architectuurcentrum grAp wordt voor de derde keer het Architectuurfilmfestival georganiseerd.

Het festival bestaat uit vijf documentaires die afgewisseld worden met inleidingen en aanvullende informatie van kenners uit de wereld van architectuur én film. Het programma bestrijkt een heel gevarieerd spectrum van de wereldwijde architectuur: van kleinschalige eco-woningen in de VS tot de massale expansie van Shanghai, en van de organische Sagrada Familia in Barcelona tot de rigide betondozen in de Bijlmer.

Het Architectuurfilmfestival start op zaterdag 22 november om 19:00 uur. Op zondag 23 november is er na afloop rond 17.00 uur gelegenheid voor een drankje en nagesprek in de foyer van het Filmhuis.

Op het programma staan: GARBAGE WARRIORMANUFACTURED LANDSCAPESSAGRADA, EL MISTERI DE LA CREACIÓLUCIEN HERVÉ: PHOTOGRAPHE MALGRÉ LUIKLEIBURG, DE LAATSTE BIJLMERFLAT

Men kan de films afzonderlijk bezoeken, maar voor € 25,– kan men ook een passe-partout kopen voor het hele festival! Dit passe-partout koopt men aan de kassa voorafgaand aan de eerste film die men bezoekt. Ook met een passe-partout is het noodzakelijk voor elke film afzonderlijk te reserveren via www.filmhuisgouda.nl of telefonisch via 0182-522200.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl