Weekblad deGouda digitaal

Arriva en Gouda slaan handen in een

Gouda – Arriva en Gouda bij Kaarslicht slaan de handen ineen voor makkelijk en voordelig vervoer naar het bekende lichtfeest in Gouda op 13 december.

In alle stads- en streekbussen in de regio worden die dag speciale Samenreisdagkaarten verkocht voor maar 9,95 euro. Daarmee kunnen twee tot en met vijf personen naar het centrum van Gouda reizen en weer terug. Reizigers met deze speciale dagkaart krijgen ook nog korting op hun eerste drankje in het pop-uprestaurant in de Gouwekerk.

De Samenreisdagkaart is gewoon te koop bij de buschauffeur. Contanten zijn daarvoor niet nodig: er kan (uitsluitend) worden betaald met pinpas (ook contactloos).

Op één Samenreisdagkaart kan met minimaal twee en maximaal vijf personen worden gereisd, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. (Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee.)

De laatste pendelbus vertrekt om 23.00 uur vanaf de bloemenkiosk aan de overkant van het bus-/treinstation (Centrumzijde). Meer informatie over Gouda bij Kaarslicht staat op goudabijkaarslicht.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl