Weekblad deGouda digitaal

AV Gouda start jeugd groep voor kinderen met licht verstandelijke of psychische beperking

Gouda – Werpen, springen, sprinten! Is dat wat voor jou? Atletiek is een diverse sport waarin je je helemaal kan uit leven. Vanaf 1 oktober 2019 maakt Atletiek Vereniging Gouda dat nu ook mogelijk voor kinderen tot 18 jaar met een licht verstandelijke of psychische beperking. Deskundige trainers zorgen voor deskundige en aangepaste begeleiding, zodat je met plezier en op eigen niveau kan sporten.

Plezier in de atletieksport staat voor op. Je bent welkom voor een proeftraining op dinsdag 24 september van 16.30 uur tot 17.30 uur en dinsdag 1 oktober van 16.30 uur tot 17.30 uur. De trainingen zijn op de atletiekbaan in het Groenhovenpark (Groenhovenpark 6). Je kan je langs de kant van de baan melden bij de trainers en meteen mee doen. Ouders zijn welkom om mee te kijken en een kopje koffie staat klaar hen.

Een T-shirt, korte broek en sportieve schoenen zijn voldoende om mee te kunnen doen. Meer informatie kan ook opgevraagd worden via hoofdtrainer@avgouda.nl. Graag ook aanmelden via dit mailadres als je geïnteresseerd bent.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl