Weekblad deGouda digitaal

AV Gouda start jeugdgroep voor kinderen met licht verstandelijke en psychische beperking

Gouda – Werpen, springen, sprinten! Is dat wat voor jou? Atletiek is een diverse sport waarin je je helemaal kan uit leven. Vanaf woensdag 1 april 2020 maakt Atletiek Vereniging Gouda dat nu ook mogelijk voor kinderen tot 18 jaar met een licht verstandelijke en psychische beperking. Gediplomeerde trainers zorgen voor deskundige en aangepaste begeleiding, zodat je met plezier en op eigen niveau kan sporten. Plezier in de atletieksport staat voorop. 

Je bent welkom voor een gratis proeftraining op dinsdag 24 maart en dinsdag 31 maart van 16.30 uur tot 17.30 uur. De trainingen zijn op de atletiekbaan in het Groenhovenpark (Groenhovenpark 6, Gouda). Je kan je langs de kant van de baan melden bij de trainers en meteen meedoen. Ouders zijn welkom om mee te kijken en er staat voor hen een kopje koffie/thee klaar.

Een gemakkelijke trui, broek en sportieve schoenen zijn voldoende om mee te kunnen doen. Meer informatie kan ook opgevraagd worden via: hoofdtrainer@avgouda.nl. Via dit mailadres kun je je ook opgeven als je geïnteresseerd bent.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl