Weekblad deGouda digitaal

Badkamer monteur m/v

Baderie van Wijk biedt alles op het gebied van sanitair, maar ook op het gebied van tegels, zonneboilers, cv ketels en radiatoren. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Baderie de plek voor alle sanitair aankopen.

Wij zijn op zoek naar een

allround Badkamer monteur m/v

Heb je aantoonbare relevante werkervaring in het bouwen van badkamers en toiletruimten in de particuliere sector? Vind je het belangrijk om werk met een hoog kwaliteitsniveau af te leveren en ben je 40 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen:
Onze ideale kandidaat kan zelfstandig badkamers en toiletruimten renoveren inclusief het slopen en afvoeren van het bestaande sanitair en tegelwerk. Je verlegt riolering, waterleidingen, verwarming en elektra en voert zelf bouwkundige werkzaamheden en tegelwerk uit. Je overlegt regelmatig met de klant, bedrijfsleider en verkoper tijdens de uit te voeren werkzaamheden. Ook kleinere klussen zullen voorkomen.
Je bent verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden

Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een toonaangevende organisatie met een fijne werksfeer in de omgeving Gouda. Je krijgt de beschikking over een bedrijfsauto en gereedschap. Het brutoloon zal afhankelijk van de ervaring worden vastgesteld. Soort dienstverband: Fulltime Bent u geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar: Erwin van Wijk, info@baderie-gouda.nl.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl