Weekblad deGouda digitaal

Beddenwinkels in de buurt van Gouda

Gouda – Ben je van plan om een nieuw bed te komen? Dat is natuurlijk altijd een mooi vooruitzicht! Door jezelf op een nieuw bed te trakteren, verhoog je je slaapcomfort en krijgt je slaapkamer een ware upgrade. In de buurt van Gouda zijn verschillende beddenwinkels te vinden, die we graag voor je op een rij zetten.

De Suite
Wil je een waar stuk vakmanschap naar de slaapkamer halen? Dan is het een aanrader om een luxe bed van eersteklas materialen te kiezen, dat zelfs op maat kan worden gemaakt. Bij De Suite kun je terecht voor uitstekend advies voor het beste bed. De showroom met eigen atelier is te vinden in Moordrecht, waar je als klant praat met echte vakmensen die veel kennis van bedden hebben. Op desuite.nl is ook online het grote aanbod te vinden, van bijvoorbeeld design bedden, hoog laag bedden en bijbehorende accessoires voor de slaapkamer. Voor alle leeftijden is hier een geschikt bed te vinden – denk bijvoorbeeld ook aan een seniorenbed. Een bed van De Suite gaat jaren mee.

Huijer Slaapcomfort
Bij Huijer Slaapcomfort in Gouda kun je terecht voor verschillende soorten bedden en andere benodigdheden voor de slaapkamer. Denk aan bedtextiel, bedbodems, kasten en accessoires. Hier worden bedden van verschillende merken verkocht, wat maakt dat je op deze locatie terecht kunt voor een uitgebreid aanbod. Zo kan iedereen slagen in deze beddenwinkel. Laat je adviseren over een bed dat past bij jouw slaapwensen, bijvoorbeeld wat betreft postuur en slaaphouding.

Artikel gaat veder na de foto

Beddenreus
Beddenreus is op verschillende locaties te vinden in het land. Ook in Gouda vind je een beddenwinkel. Het doel van Beddenreus is om ervoor te zorgen dat je elke dag goed wakker wordt en uitgerust kunt opstaan, om comfortabel aan de dag te beginnen. Je kunt hier ook terecht met een klein budget om de slaapkamer opnieuw in te richten. Verder vind je bij Beddenreus verschillende categorieën aan producten, waaronder ledikanten en beddengoed. Zo kan voor iedereen in het gezin de slaapkamer goed worden ingericht.

De Boxspringspecialist
In Waddinxveen is De Boxspringspecialist te vinden, waar je terecht kunt als je specifiek op zoek bent naar een boxspring. Dit model bed wint nog altijd aan populariteit en biedt uitstekend slaapcomfort. Je geniet namelijk van extra ondersteuning door de veren in het bed, in plaats van een lattenbodem of spiralen. Naast boxsprings kun je ook langskomen voor een nieuw matras. Bij deze specialist vind je een aanbod van verschillende beddenmerken, waarin je op zoek kunt gaan naar een bed dat het best past bij jouw slaapkamer en specifieke slaapwensen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl