Weekblad deGouda digitaal

Belle en het Beest op het dak van de Goudse Schouwburg

Gouda – Producent Van Hoorne Entertainment en de Goudse Schouwburg slaan de handen ineen en presenteren op 18 juni een wel héél bijzondere locatie voor een theateroptreden: Op het dak van de Schouwburg. Deze actie staat in het teken van de nationale campagne “Theater. Mooier dan ooit”, waarbij op hetzelfde moment vanaf tientallen daken van Culturele instellingen door heel het land optredens te zien zullen zijn.

De producties van Van Hoorne Entertainment zijn jaarlijks te zien in de Goudse Schouwburg en de voorstelling van Belle en het Beest had er in 2020 in première moeten gaan, maar net voor het zover was gooide corona roet in het eten en alle 170 voorstellingen uit het seizoen moesten uiteindelijk worden verzet naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Ook de Goudse Schouwburg heeft haar handen vol gehad aan het constante verzetten van haar theaterprogramma, hopend op versoepelingen die uitbleven. Tot nu! De theaters zijn weer geopend. Nu nog voor 50 man, maar vanaf september als alles meezit weer met normale bezettingen. Op 19 juni start de kaartverkoop voor het volgend seizoen.

De campagne Theater. Mooier dan ooit, richt zich op de bezoeker. En deze keer niet met de boodschap hoe zwaar de sector het heeft, maar die juist de positiviteit wil uitstralen van wat er weer kan! Op 18 juni om 20:00 uur as. zullen daarom zoveel mogelijk artiesten het dak op gaan van een theater of museum om te zorgen voor een nationaal persmoment, waarbij zij het letterlijk van de daken schreeuwen: het kan weer! We kunnen weer gaan genieten van dat mooie, dat ontroerende en dat feestelijke dat theater brengt!

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl