Weekblad deGouda digitaal

Betaaldvoetbalscheidsrechter Laurens Gerrets te gast bij Scheidsrechtersvereniging Gouda

Gouda – De Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken probeert altijd sprekers van formaat in huis te halen. In het licht van het 85-jarig jubileum dat de vereniging dit jaar viert, mogen wij de komende maand iemand verwelkomen die eind vorig jaar plotseling tegen wil en dank in de schijnwerpers kwam te staan.

Op dinsdag 11 februari komt de Capelse betaaldvoetbalscheidsrechter Laurens Gerrets onze vereniging bezoeken. Laurens stond al op ons lijstje, maar toen wisten we nog niet dat hij wereldberoemd zou worden. Dat gebeurde op 17 november vorig jaar, toen hij de wedstrijd FC Den Bosch-Excelsior stillegde omdat Excelsior-speler Mendes Moreira racistisch werd bejegend door een deel van het thuispubliek. Met deze doortastende daad vestigde Laurens opeens de aandacht van de wereld op zich.

Natuurlijk vertelt hij op 11 februari wat er die dag in hem omging en wat hij sindsdien heeft meegemaakt, maar hij verhaalt ook gewoon over zijn leven en loopbaan en hij gaat, ondersteund door beelden, in op een aantal spelregelkwesties. Laurens hoopt op een (inter)actieve avond met de aanwezigen. Om 20.45 uur begint de avond met Laurens.

Foto: Thomas Bakker PRO SHOTS

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl