Weekblad deGouda digitaal

Bewegen-stempelen-gezond eten met sportieve stempelactie

Gouda – Opnieuw gaan Gouda Goed Bezig en Albert Heijn aan de slag met een sportieve stempelactie waarbij bewegen en gezond eten centraal staan. Het Goudse initiatief van JOGG (voorheen Jongeren op Gezond Gewicht) zorgt sinds 2014 voortdurend voor leuke samenwerkingen met lokale Goudse organisaties om een gezonde leefstijl bij Gouwenaars te bevorderen. In navolging van de succesvolle editie van begin 2020, start per donderdag 16 september 2021 een nieuwe stempelactie!

Gouda weer Goed Bezig
Sinds 2014 is Gouda met Gouda Goed Bezig één van de inmiddels 183 JOGG gemeenten in Nederland. Gouda Goed Bezig, onderdeel van SPORT•GOUDA, werkt samen met lokale partijen zoals scholen, kinderopvang, sportverenigingen/clubs, bedrijven, winkeliers en zorgaanbieders met als doel het bevorderen van een gezonder gewicht bij jongeren. Naast voeding speelt ook bewegen een belangrijke rol bij het creëren van een gezonde leefstijl. Gouda Goed Bezig en SPORT•GOUDA zetten zich dagelijks in om bewegen, gezond eten en een gezonde omgeving voor Goudse inwoners te realiseren. Albert Heijn, in Gouda met wel 4 winkels aanwezig, ziet het ook als zijn verantwoordelijkheid om de klanten een gezondere keuze qua voeding te laten maken. Albert Heijn Gouda en Gouda Goed Bezig slaan daarom wederom de handen ineen om Goudse inwoners hierbij te helpen. Met een sportieve stempelactie, spaart men voor gezonde traktaties t.w.v. €5.

Bewegen, stempelen en gezond eten
Om de Nationale Sportweek in te luiden kan iedereen vanaf donderdag 16 september weer meedoen met de stempelactie van Albert Heijn Gouda en Gouda Goed Bezig. Spaar mee voor een gezonde traktatie!

De stempelkaarten zijn vanaf 16 september te verkrijgen bij de servicebalie van Albert Heijn Gouda Bloemendaal, Centrum, Westergouwe én Goverwelle. Daarnaast kun je een stempelkaart afhalen bij de receptie van het Groenhovenbad en bij de activiteitenbegeleiders van SPORT•GOUDA bij de activiteiten.

 

Hoe doe je mee?:

1. Doe mee aan een SPORT•GOUDA beweeg- of zwemactiviteit*.

2. Vraag aan de activiteitenbegeleider een stempel op jouw stempelkaart.

3. Bij een volle stempelkaart (5 stempels) ga je naar jouw dichtstbijzijnde Albert Heijn in Gouda, lever jouw kaart in en krijg een gezonde traktatie.

Weten waar je bij jou in de wijk mee kan doen met een SPORT•GOUDA activiteit? Kijk op www.sportpuntgouda.nl. Voor de dichtstbijzijnde Albert Heijn kijk je op www.ah.nl.

*Alle SPORT•GOUDA activiteiten doen mee, exclusief reguliere gym- en zwemlessen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl