Weekblad deGouda digitaal

Biercafé De Goudse Eend maakt zich op voor 1 juni

Gouda – De horeca kan vanaf 1 juni 12:00 uur weer beperkt hun deuren openen voor gasten. Daar waar restaurants op de Markt in Gouda wellicht de Markt van Gouda kunnen benutten om hun tafels en stoelen kwijt te kunnen, is het voor wat kleinere horeca een moeilijker opdracht. Zo ook voor Jeroen-Carol-Visser, eigenaar van De Goudse Eend aan de Wilhelminstraat. In zijn nieuwsbrief vermeldt Carol-Visser verheugt te zijn om weer wat te kunnen betekenen voor zijn gasten. De afgelopen weken heeft hij bier en lekkernijen bezorgt bij mensen aan huis. Toen heeft hij De Goudse Gans in het leven geroepen.

Vanaf 1 juni kan je weer, op reservering weliswaar, gaan bieren bij De Goudse Eend in Gouda. ”We gaan eenmalig op maandag open, daarna is de Goudse Eend geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 24:00” vertelt hij in zijn nieuwsbrief. ”Bij binnenkomst vindt een triage gesprek plaats. Het is de verantwoordelijkheid van de gast om volledig naar waarheid de vragen te beantwoorden. Indien later blijkt dat de gast niet waarheidsgetrouw heeft geantwoord kan eventuele schade op de gast worden verhaald.”

Er zullen tijdsslots worden geïntroduceerd van twee uur. Reserveren is gewenst maar ook is het mogelijk om aan deur te reserveren, echter schat Carol-Visser de kans klein dat er dan plek voor je is. De Goudse Eend gaat open van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 24:00.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl