Weekblad deGouda digitaal

Biercafé De Goudse Eend op plek 56 in de Cafe Top 100

Gouda – De Goudse Biercafé De Goudse Eend is op plek 56 geëindigd van de juryprijs en op de 12de plek in publieksprijs.

Gisteravond vond de bekendmaking van de Café Top 100 2019 plaats in Nijkerk. Biercafé De Goudse Eend was de enige Goudse deelnemer in de top 100.

“Wat een beloning voor ons werk” zegt Jeroen Carol-Visser, eigenaar Biercafé De Goudse Eend “Het is een hele eer om met ons café in de top 100 van beste cafés van Nederland te behoren. De 56ste plek bevestigt dat wij met De Goudse Eend goed bezig zijn. We zijn benieuwd naar de juryrapporten om te zien waar onze verbeterpunten zijn om zo in 2020 nog hoger in de cafe top 100 te komen”

De Misset Horeca café top 100 is een juryprijs waar alle cafés in Nederland mee kunnen doen. In een eerste ronde wordt het café bezocht door een hoofdjury lid. Dit is een mystery visit, waarin wordt gelet op gastvrijheid, manier van de bestelling serveren en de algemene indruk in het café.

Jeroen Carol-Visser: “Deze positie in de lijst laat zien dat de service en gastvrijheid in De Goudse Eend van het hoogste niveau zijn. We willen er altijd voor zorgen dat een avondje uit in De Goudse Eend een ware beleving is waarin men geniet van Goed Bier. Onze Gast moet naar huis gaan met een gevoel, van dat had ik thuis niet kunnen meemaken”

””Er hangt een duidelijk bord met tapbieren aan de muur bij De Goudse Eend, en de kaart zelf ziet er overzichtelijk uit met veel verschillende bieren” staat in het blad die Misset Horeca heeft uitgegeven.

”Biertjes worden netjes getapt en met een vrolijk ‘alsjeblieft’ worden ze voor ons op viltjes neergezet, met het beeldmerk naar ons toe gedraaid Zo zien we het graag”.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-11-2019 09:30

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl