Weekblad deGouda digitaal
blikseminslag

De Krant van Gouda uit de lucht

#Gouda- Het noodweer van afgelopen nacht trof ook de Gouda Media Groep. Blikseminslag zorgt ervoor dat De Krant van Gouda nog niet bereikbaar is. We werken er hard aan de schade te herstellen.

Afgelopen nacht trokken zware regen- en onweersbuien over het land. Weerinstituut KNMI waarschuwde ’s nachts met code oranje voor extreem weer in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Het onweer ging gepaard met hagel zo groot als eieren en lokaal zware windstoten. Rond 4.00 uur had de bliksem sinds middernacht zo’n 1.500 keer is ingeslagen, meldt Weeronline.nl. Op straat liggen veel takken, bladeren en plassen.

Ook het treinverkeer ondervindt maandagochtend overlast van blikseminslag en een boom op de bovenleiding. Zo is er vertraging ontstaan op onder andere het trajecten Rotterdam Centraal – Den Haag Centraal.

Maandag overdag trekt het onweer weg vanaf het zuidwesten richting het noordoosten van het land. In de middag ontstaan opnieuw zware buien met hagel, onweer en zware windstoten, meldt het KNMI.

blikseminslag

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl