Weekblad deGouda digitaal

BoeRENkoolloop en -wandeling Gouda

Gouda – Op zondagmiddag 9 februari vindt de derde editie plaats van de BoeRENkoolloop en -wandeling Gouda. De afstanden die gerend kunnen worden 4 kilometer en een langere afstand van circa 8 kilometer. De wandelafstand is rond de 4 kilometer.

Zowel het hardlopen als het wandelen geschiedt onder leiding van een gids. De BoeRENkoolloop en -wandeling Gouda is een groepsloop/wandeling in de omgeving van de Mallemolen en rivier de Gouwe. Na afloop staat er heerlijke boerenkool van Gouwe Stek Natuurlijk klaar in het oude gemaalhuys naast de Mallemolen. Voor slechts 5 euro kan men na het sporten heerlijk boerenkool eten in een knusse omgeving.

Het verzamelen voor het lopen en wandelen is om 15.30 uur bij Gouwe Stek Natuurlijk aan de Eerste Moordrechtse Tiendeweg 3, 2802 GA Gouda. Circa 10 minuten later start het sportieve gedeelte en rond 16.30 het eten. Het inschrijfgeld voor deelname aan de loop en wandeling bedraagt 7 euro per persoon. Voorinschrijven kan tot en met 7 februari via info@goudasport.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl