Weekblad deGouda digitaal

Burendag met barbecue en schoonmaakactie

#Gouda – Nederland viert 26 september voor de tiende keer Burendag. Elk jaar organiseren buren in het vierde weekend van september allerlei activiteiten die de buurt leuker maken en meer saamhorigheid creëren. Zo ook in Gouda. Dit jaar hebben hier veertien organisaties en vijftien particulieren zich aangemeld met een activiteit voor komend weekend.

Het thema van Burendag is ‘koppen bij elkaar’. De insteek is: steek de koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag. Al jaren voeren buren tijdens Burendag overal in Nederland hun ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties.
In Gouda gaan dit jaar de bewoners in de Vrouwensteeg de speeltuin winterklaar maken, is er een voorleesmiddag op de Fluwelensingel en kunnen buurtbewoners van Goverwelle genieten van dans en muziek op het Middenmolenplein. Op het Olympiadeplein schuiven buurtbewoners aan bij een barbecue en in de Krugerlaan gaan kinderen een kunstwerk maken. Op de site www.burendag.nl staan alle activiteiten in Nederland. Vul de postcode in ontdek of er in de buurt een activiteit is.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl