Weekblad deGouda digitaal

Burgemeester Verhoeve wil Gouda graag proeven

Sinds 13 november is Pieter Verhoeve burgemeester van Gouda. Hij wil graag persoonlijk kennismaken met groepen mensen in de stad en gaat in 2020 op stroopwafeltour. Gouwenaars kunnen zich hiervoor aanmelden.

Burgemeester Pieter Verhoeve: “Het is een eer om burgemeester van deze prachtige stad te mogen zijn. Ik heb al een aantal mooie evenementen in Gouda meegemaakt en ook al kennis gemaakt met ondernemers en inwoners. Maar ik wil graag nog veel meer Gouwenaars spreken. Ik wil zien wat er speelt en horen wat inwoners en ondernemers te vertellen hebben. Wilt u mij kennis laten met maken uw sportvereniging, vrijwilligersclub, onderneming of zijn er plekken in Gouda die ik echt moet leren kennen en weet u daar alles over te vertellen? Dan kom ik graag in contact met uw groep of onderneming. En natuurlijk mag de Goudse stroopwafel bij mijn bezoek niet ontbreken. Ik zorg voor de stroopwafels. Zorgt u voor de mooie verhalen?”

Hieronder een filmpje van burgemeester Verhoeve. Al moet de burgemeester nog de kneepjes van het presentatie vak leren, wij vinden het een leuk en vooral grappig filmpje.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl