Weekblad deGouda digitaal

Burgerwalhalla bij American Shack aan de Goudse Markt

Gouda – Op 26 oktober gaan ze officieel open, maar vandaag kun je al binnenlopen voor een blik op de kaart of een voorproefje: als je houdt van Amerikaans eten is de American Shack je nieuwe beste vriend. Burgers, buckets, pulled pork, shakes, uienringen: het staat allemaal op het menu en aan jou de keus bij het ‘sausstation’ je lievelingssausje te tappen en een frisje te pakken.

Het is een familiebedrijf met vader Rodney Bioch, dochter Jody en zoon Dion. ‘We hebben al meerdere horecazaken gehad, maar het idee van een echt Amerikaans concept vonden we geweldig.’ Het gezin liet zich inspireren door Shake Shack, een enorme keten burgerrestaurants in de States, waar je kunt genieten van een verse, echt Amerikaanse hap. American Shack gaat ook voor vers: verse ingrediënten en eigengemaakte burgers. De spareribs zijn Jody’s specialiteit: ze gebruikt een kruidenmix om smaak toe te voegen en daarna gaan de ribs uren in de rookoven… Voor die echte smokey flavor.
Rodney: ‘We merkten zelf dat we ons moesten opsplitsen als we even ergens wat wilden eten: Dion en ik zijn hamburgerliefhebbers, maar Jody heeft liever kip. En er zijn maar weinig fastfoodzaken waar men alle opties (kip, vegetarisch, vlees) goed bereidt. Met American Shack willen we een lekker vegetarisch product, maar ook een mooie kipburger en een klassieke hamburger goed bereiden.’

Als het goed is, duurt het niet lang meer voordat American Shack ook een hippe gadget rijk is: een Coca Cola-freestyle-automaat. Hier kun je zelf een mixdrankje samenstellen van alle mogelijkheden in de automaat… Een cola met sinas, of nog Amerikaanser: een cherry- met een vanilla Coke. Wees welkom in dit nieuwe Goudse burgerwalhalla!

Cheeseburger van American Shack


American Shack is van zondag t/m donderdag geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 23:00 uur.

V.l.n.r. Dion, Rodne en Jody Bioch

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl