Weekblad deGouda digitaal

Cabarettalent Daniëlle Schel in De Kroon

Waddinxveen – “Wat sta ik hier te doen?! …En waarom zeg ik dit hardop?” Met ons goeie gedrag dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens. Aldus cabaretière Daniëlle Schel zaterdag 3 november in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen.

In haar programma Patroon tilt Daniëlle de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes.

Daniëlle Schel, sinds kort onder de vleugels van het theaterbureau van Claudia de Breij, is winnares van de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017. De jury schreef daarover: “Een programma vol originele en ook eigentijdse thema’s en vondsten. Haar typetjes zijn sterk, doen een beetje pijn aan je hart en schuren op een fijne manier de lachspieren”.

Zij wordt op elektrische gitaar begeleid door Peer Thielen. De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee.

 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl