Weekblad deGouda digitaal

Campanile als enige hotel op Goudse Poort

Gouda – Campanile Hotel Gouda is al bijna twintig jaar het enige hotel op Goudse Poort. De organisatie heeft bewust gekozen voor een hotel op deze locatie. “Er wordt gezocht naar strategische locaties langs de rijkswegen. Het hotel moet makkelijk benaderbaar zijn”, zegt hotelmanager Joyce de Bruin-Rikkers. Het hotel richt zich vooral op de zakelijke markt.

Foto: Joey Cheung / Weekblad deGouda

Foto: Weekblad deGouda

Sinds 2008 neemt het aantal bedrijven op de Goudse Poort af en komt er detailhandel voor in de plaats. Daar zit voor het hotel geen potentie in. Campanile redt het met de zakelijke markt alleen niet. Het krijgt veel gasten via touroperators en trekt verder medewerkers die op projectbasis werken in Gouda en in het hotel overnachten. Als voorbeeld verwijst ze naar de mensen die recent bezig waren met de plaatsing van de brug over de Gouwe. Die projecten kunnen wegvallen, maar daar is De Bruin niet bang voor. “Dat vult zich weer aan met nieuwe projecten. Voor het hotel is de groei van de zakelijke markt in Gouda erg belangrijk.”

Campanile Hotel Gouda is een voorziening in het drie sterren segment. Het hotel heeft 78 kamers, een restaurant en een vergaderzaal. “Het is een standaard hotel. Niet het allernieuwste, maar wel netjes en verzorgd. Het belangrijkste is een goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook