Weekblad deGouda digitaal

CDA Gouda stuurt brandbrief aan de Belastingdienst

Gouda – De Belastingdienst verleent niet langer Hulp bij Aangifte in Gouda. Dat bericht is bij velen met verbazing ontvangen. Vanwege de bezorgde reacties stuurde CDA Gouda een brandbrief aan de belastingdienst met het verzoek door te gaan met de Hulp bij Aangifte in Gouda. 

Het besluit komt voor veel mensen uit de lucht vallen en stuit op veel verontwaardiging. Het bieden van Hulp bij Aangifte is ook in het belang van de Belastingdienst zelf. De kwaliteit van de aangifte wordt er beter door. Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) maakt zich met raadslid Eppy Boschma (CDA) sterk voor dit punt dat ziet op de menselijke maat. Hopelijk komt de belastingdienst snel tot inkeer.

Papierwinkel
Boschma: “Ook al zijn er vrijwilligers via kerken, de ouderen- en vakbonden, toch is het bijna ondoenlijk om plotseling meer dan 1200 mensen die vorig jaar nog werden bijgestaan bij Olympia even ‘erbij’ te krijgen. Aandacht voor de menselijke maat is voor ons een speerpunt. Niet iedereen is even vaardig als het gaat om het invullen van de belastingaangifte, hopelijk heeft de Belastingdienst hier oog voor.” Inmiddels is bekend geworden dat de Papierwinkel in maart en april ondersteuning zal bieden.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl