Weekblad deGouda digitaal

Cinema Gouda herhaalt documentaire David Bowie

Gouda – Cinema Gouda vertoonde afgelopen zondag eenmalig de documentaire ‘David Bowie Is’. Een dag later bleek hij te zijn overleden. Speciaal voor de fans vertoont de Cinema de documentaire daarom toch nog een keer: zondag 17 januari om 16.45 uur.

De documentaire is gemaakt naar aanleiding van de ‘David Bowie Is’ tentoonstelling in het Victoria and Albert Museum in Londen. De tentoonstelling heeft een opmerkelijke collectie foto’s, kostuums, en andere zeldzame bezittingen van het ‘David Bowie Archive’. De tentoonstelling was de snelst verkopende in geschiedenis van het Victoria and Albert Museum en is nu op een wereldwijde tournee. ‘David Bowie Is’ is tot 15 maart te zien in het Groninger Museum.

‘David Bowie Is’ tentoonstelling

De film neemt het publiek mee op een reis door de ‘David Bowie Is’ tentoonstelling. Ook spreken er speciale gasten, onder wie de legendarische Japanse modeontwerper Kansai Yamamoto. Zo worden de verhalen ontdekt achter een aantal van de belangrijkste objecten die Bowie’s artistieke carrière documenteren.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl