Weekblad deGouda digitaal

CJG Gouda bestaat 10 jaar

Het CJG Gouda bestaat in december 10 jaar. En dat vieren wij! In de week van 9 t/m 13 december zijn de CJG-locaties feestelijk aangekleed.

Kinderen van 0-12 jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat ophalen bij één van de CJG locaties of downloaden op www.cjggouda.nl. Lever je kleurplaat vóór 12 december in. In de week van 16 december bellen we de prijswinnaars. Veel plezier met kleuren!

Ouders kunnen meedoen aan een traktatiewedstrijd! Weet je een leuke, vrolijke en gezonde traktatie? Stuur je recept en foto naar mailvragen@cjghm.nl en maak kans op een boek over ‘Gezond Trakteren’. In de week van 16 december bellen we de 3 prijswinnaars.

Goudse professionals zijn welkom op het CJG feest, op 28 november 2019 van 12.30 – 18.00 uur in het Groenhovenbad, Tobbepad 4 te Gouda. We beginnen deze inspirerende middag met een presentatie van spreker Rick van Asperen ‘Wie echt samenwerkt, vist niet achter het net’, gevolgd door 3 interessante workshops met thema’s uit het preventieakkoord. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Voor aanmelden en informatie ga naar www.cjgprof.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl