Weekblad deGouda digitaal

Clubkampioenschappen bij Toos

Aanstaande vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni worden de clubkampioenschappen gehouden van de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS. De wedstrijden op vrijdag en zaterdag zijn in de Sportzaal en Turnzaal van TOOS Plaza aan de Staringlaan 18.

De ongeveer 175 recreatiegymnastiek meisjes, dames, jongens en heren kunnen dan in hun wedstrijden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Alles wordt natuurlijk nauwkeurig bekeken door de deskundige juryleden.
Nieuw dit jaar is dat tijdens de clubkampioenschappen van de recreanten ook een deel van de selectieleden van het Turnteam van TOOS hun clubkampioenschappen houden.

Behalve de prijzen die er per categorie zijn te verdienen, zijn er ook nog vier bekers te verdienen, namelijk de Jeugdbe¬ker Meisjes voor de turnster tot 13 jaar met het hoogste pun-tentotaal en de Jeugdbe¬ker Jongens voor de turner tot 13 jaar met het hoogste pun¬tentotaal. Voor de turnsters vanaf 13 jaar is er ook een beker te winnen. De laatste beker is voor de recreanten extra (die net iets meer turnen). Deze prijzen zullen na de laatste wedstrijd worden uitgereikt.

Bij deze wedstrijden is het natuurlijk hartstikke leuk voor de kinderen als er veel toeschouwers komen om ze aan te moedigen, dus komt allen de toegang is vrij.

De wedstrijden worden volgens onderstaand schema gehouden:

Jongens groep 3 t/m 8 op vrijdag 28 juni van 16.00 – 18.00 uur.
Meisjes groep 3/4 op zaterdag 29 juni van 10.00 – 12.30 uur.
Meisjes groep 5/6 op zaterdag 29 juni van 12.30 – 15.00 uur.
Meisjes groep 7/8 en middelbaar onderwijs op zaterdag 29 juni van 15.00 – 17.30 uur.

De recreanten meisjes turnen op de toestellen; verhoogd vlak, rekstok, vloer en grote trampoline. De recreanten jongens turnen op de toestellen; brug, ringen, sprong, vloer, rekstok en tumblingbaan.
De selectieleden meisjes draaien op de toestellen; balk, vloer, brug ongelijk en sprong.

De toegang tot de wedstrijd is vrij.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl