Weekblad deGouda digitaal


Clubkampioenschappen, open kampioenschappen en testtrainingen

Het was een drukke week afgelopen week voor de acrogymnasten van Velocitas Gouda. Dinsdag vonden de jaarlijke clubkampioenschappen plaats. Hier liet iedereen een mooie oefening zien met hier en daar een foutje. Lisa en India mochten zich na deze dag clubkampioen van het seizoen noemen.
Afgelopen weekend was het tijd voor de Open Kampioenschappen West Nederland. Zaterdag was het de beurt aan het E junioren team Katie, Sam en Sjamilla wat een mooie oefening liet zien met een kleine wiebel. Helaas vielen zij buiten het podium.

Zondagochtend was het de beurt voor het C dames duo Linda en Yousra. Zij hebben een mooie oefening laten zien en veroverden een bronzen medaille. In de middag was het de beurt aan de D dames duo’s Lisa en India, Diana en Semme & Marije en Steffie. Zij deden mee in een vol deelnemersveld en lieten allen een goede oefening zien. Die van Lisa en India werd beloond met een vijfde plaats.
Ben jij nieuwsgierig naar de acrogym en wil jij weten of het iets voor je is? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Donderdag 18 juni, dinsdag 23 juni en donderdag 25 juni 2015 vinden de testtrainingen plaats. Van 18.00-21.30 aan de Brittenburg 52 in Gouda.

We zijn op zoek naar jongens, meisjes, dames en heren. Een turnachtergrond is zeker niet verplicht!

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl