Weekblad deGouda digitaal

Conceptie, zwangerschap en geboorte. De reis die ons leven en werk bepaalt.

Gouda – Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormen die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven. Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven worden door deze vroege non-verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust.

Tijdens de workshop en lezing op zaterdagmiddag 4 mei wordt aan de hand van geboortefotografie kennis overgedragen die o.a. ontstaan is tijdens 28 jaar lange ervaring op het gebied van preconceptionele tot postnatale begeleiding. De aansprekende beelden en heldere verhalen, aangevuld met verwijzingen naar wetenschappelijke bevindingen, maken duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden.

4 mei 14.00 tot 16.00 uur 

Lezing en workshop door Anna Verwaal

Anna Verwaal is een Maternal-Child Health Nurse, UCLA Certified Lactation Educator, Conscious Conception and Birth Consultant, Primal Period & Childbirth Educator, Midwifery & Doula Instructor en Birth Photographer.
Na een lange carrière in de klinische verloskunde, kinderverpleegkunde en in de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles merkte ze dat ze liever wilde werken met gezinnen en babies in het voorkomen en helen van geboortetrauma. Zo begon ze haar eigen praktijk.

Sinds 2006 reist ze over de hele wereld voor workshops over de langdurige gevolgen van pre,- en perinatale imprints en trauma, de hormonale fysiologie, en de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het geboorteproces.

Haar workshops en lezingen bestaan uit een combinatie van klinische kennis, de laatste ontwikkelingen uit de pre,- en perinatale psychologie, haar eigen intuïtie en geboortefotografie, samen met de ervaringen die ze de afgelopen 28 jaar werkend in diverse landen en culturen, in samenwerking met therapeuten, psychologen, gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen heeft opgedaan.

Anna is meer dan 25 jaar lid van APPPAH, the Association for Pre and Perinatal Psychology & Health.

Meer informatie over Anna Verwaal vind je op haar website FromWombToWorld.com

Doelgroep
Verloskundigen, kraamhulpen, artsen, psychologen, pedagogen, leraren, coaches, therapeuten, docenten, en iedereen die beroepsmatig met babies, kinderen en volwassenen werken. Ouders, zwangeren, adoptie en (groot) ouders, en diegenen met persoonlijke interesse voor dit onderwerp zijn ook van harte welkom!

Kijk tip ter voorbereiding:

Lezingen
Het Kantoor van nU organiseert lezingen

Meer info: https://hetkantoorvannu.nl/product/conceptie/

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl