Weekblad deGouda digitaal

Concert harmonie Caecilia in Haastrecht

Op zaterdag 29 maart geeft Stedelijke Harmonie Caecilia het concert ‘In Harmonie’ in Cultureel Centrum Concordia te Haastrecht.
Al meer dan honderd jaar verzorgt Stedelijke Harmonie Caecilia de muziek tijdens diverse jaarlijkse evenementen in Gouda en omgeving. Op dit moment bestaat het oudste orkest van Gouda uit een gemêleerd gezelschap van ongeveer veertig amateur musici en staat onder leiding van dirigent Patrick de Heus.
Op het programma staan werken van hedendaagse componisten in verschillende genres zoals jazz, pop, film en klassiek. Er worden moderne composities gespeeld die speciaal voor harmonieorkesten zijn geschreven, zoals Lord Tullamore van Carl Wittrock en het verhalende stuk The Vengeance van André Waignein, muziek uit de films Children of Sanchez en Robin Hood: Prince of Thieves en recente hits van Lady Gaga, Caro Emerald en Adele.

‘Met dit concert wil Stedelijke Harmonie Caecilia laten horen en zien hoe de cultuur van harmonieorkesten in Nederland na honderd jaar nog steeds stand houdt. Daarnaast wordt via moderne visuele middelen een kijkje gegeven achter achter de schermen van de vereniging. Hierdoor vormen de leden en de dirigent ‘in harmonie’ zelf het decor van deze muzikale voorstelling’, zo laat Caecilia weten.
Het concert begint om 20.00 uur in Cultureel Centrum Concordia, Concordiaplein 1 te Haastrecht (zaal open om 19.30 uur). De entree voor dit concert is gratis.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl