Weekblad deGouda digitaal

Concordia filmavond terug van weggeweest

Haastrecht – Na weken dicht te zijn geweest en sinds 1 juni weer beperkt open is, kan Theater Concordia in Haastrecht weer de populaire filmavonden organiseren. Donderdag 18 juni is er weer een eerste echte Concordia Filmavond na de lockdown in het theater met dit keer de film ‘Parasite’. In verband met de Corona maatregelen verkopen we kaartjes per twee. Deze mensen kunnen naast elkaar, met de andere bezoekers op gepaste afstand, van de film genieten. 

De film vertelt het verhaal van de werkloze Ki-taek en zijn gezin. Zij leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden. Parasite was zes keer genomineerd voor een Oscar en verzilverde er vier, waaronder die voor Beste Film en Beste Regisseur. Nooit eerder won een niet-Engelstalige film de prijs voor Beste Film.

Concordia Filmavond begint donderdag 18 juni om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (alleen per twee personen à € 16,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl