Weekblad deGouda digitaal

Cora van Mora brengt feestnummer ‘Knallen met die Ballen’ uit

 Hét Nederlandse reclame-icoon slaat een nieuwe weg in; Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte ‘g’ en de brede glimlach lanceert vandaag feestkraker ‘Knallen met die Ballen’.. Dit met een knipoog naar de overheerlijke bitterballen van Mora. In aanloop naar en tijdens Carnaval kunnen Nederlandse feestgangers meegenieten van deze aanstekelijke meezinger.

Ik denk er niet over om te stoppen met het werken voor de heerlijkste snacks van Nederland hoor”, aldus de goedlachse Cora. “Ik doe mijn werk als Cora van Mora al meer dan 30 jaar en vind het nog veel te leuk. De tekst van dit lied past alleen zó goed bij mij en die lekkere ballen, dat moést ik gewoon wel aangrijpen. En ik blijk dus ook te kunnen zingen”, vertelt de Limburgse lachend.

Carnaval met bier en bitterballen
Het Zuid Nederlandse Carnavalsfeest wordt dit jaar van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari gevierd. Dan staat heel het ‘Zotte Zuiden’ gedurende vijf dagen compleet in het teken van te gekke outfits, carnavalsmuziek, feesten, alaaf en…veel bier, bitterballen, maar dus ook Cora in het feestgedruis. 
Bekende Nederlandse producer
Berk Music Productions, bekend van onder meer Snollebollekes en Gebroeders Ko, brengt het feestnummer uit in Nederland. “Als Brabantse platenmaatschappij met een focus op Nederlandstalige muziek en feestmuziek, vinden wij het geweldig dat we het allereerste nummer van Cora mogen uitbrengen. Ze is een heus icoon! Het is uniek in Nederland dat zo’n reclameheldin de bühne op gaat.” Mieke De Laat, directeur Marketing & Innovatie bij Van Geloven/Mora: “We vinden het natuurlijk fantastisch dat Cora dit feestnummer uitbrengt en zijn apetrots op het resultaat. Of het bij dit nummer blijft, laten we aan haar over. Wat ons betreft smaakt het naar meer!

Het nummer van Cora is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify en iTunes.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl