Weekblad deGouda digitaal

Crowdfundingactie voor nieuw biercafé op de Markt

Gouda – Ton Vergeer is al 30 jaar werkzaam binnen de horeca en alweer 27 jaar eigenaar van de Tapperij. Volgens Ton werd het tijd voor een speciaalbier-café in de binnenstad van Gouda. Door middel van een crowdfunding moet dit werkelijkheid gaan worden.

BarBier zal de nieuwe hotspot worden van het Goudse uitgaansleven. Het café zal zich gaan vestigen in het voormalig pand van Tof. Het moet volgens Ton een plek worden waar je mooi bier kunt gaan drinken. De tekeningen voor het pand liggen al klaar. Het café krijgt een moderne uitstraling, waarin veel gebruik gemaakt zal worden van hout en staal. Daarnaast krijgt het pand een terras waar in de zomermaanden volop genoten kan worden.

Crowdfunding
In februari moet de verbouwing van start gaan. Maar dit gaat niet zomaar. De totale verbouwing zal 250.000,00 euro gaan kosten. Naast een lening bij de bank wil Ton Vergeer dit bij elkaar halen door middel van een crowdfundingcampange.  Het is de bedoeling dat hiermee minimaal 70.000,00 euro wordt opgehaald.

Als alles mee zit, wil Ton zijn deuren openen in het begin van het nieuwe seizoen. Dit is rond maart/april dit jaar.

Benieuwd naar het verhaal van Ton? Luister dan woensdag 10 januari tussen 8 en 10 uur naar de nieuwe ochtendshow, Goedemorgen Gouda, op GoudaFM.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl