Weekblad deGouda digitaal

D66 houdt politiek café in Gouda

#Gouda – Onderwijs als motor voor ieders ontwikkeling. Dat is het onderwerp van een politiek café dat D66 organiseert. Komen er in Gouda voldoende goed gekwalificeerde studenten op de arbeidsmarkt? Krijgt u wel het personeel dat u nodig heeft? Kun jij in (de buurt van) Gouda een baan vinden? Heb jij een opleiding gevolgd waar werkgevers op zitten te wachten?
Over deze vragen wil Tweede Kamerlid Paul van Meenen van D66 met jongeren, scholen en werkgevers in debat gaan. Samen met D66-lijsttrekker Daphne Bergman gaat Paul van Meenen dit gesprek aan.

‘D66 hoopt op een discussie waarin ideeën worden uitgewisseld over hoe we de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt kunnen maximaliseren, zodat zij in staat zijn om voor zichzelf een mooie toekomst op te bouwen. Welke voorwaarden zijn daarvoor nodig, wat is al georganiseerd en wat kan nog worden gedaan? D66 vindt het belangrijk dat iedere Gouwenaar daarbij zijn of haar inbreng kan leveren, want goede kansen op werkgelegenheid en goed personeel is van belang voor alle werkende Goudse burgers en ondernemers’, zo meldt de partij.

Het politiek café wordt gehouden op maandag 24 februari in de Franse zaal van Brasserie-Bar “De Zalm”. Inloop vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur. Voor deze avond is een keur aan sprekers uitgenodigd. Vanuit de Tweede Kamer laat Paul van Meenen, woordvoerder Onderwijs namens D66, horen wat zijn visie op dit onderwerp is. Daphne Bergman, huidige wethouder Cultuur, vastgoed, wijkontwikkeling en toerisme en lijsttrekker voor D66 Gouda voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, is aanwezig om het Goudse geluid te laten horen.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl