Weekblad deGouda digitaal
Thierry van Vugt (D66) verkozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

D66-lijsttrekker Thierry van Vugt wil bouwen aan een ‘Krachtig Gouda’

Gouda – Fractievoorzitter Thierry van Vugt (D66 Gouda) is verkozen tot lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Dat is besloten door de Goudse-leden tijdens de Algemene Afdelingsvergadering deze week. Van Vugt is dan ook zeer vereerd, maar zegt dat er nog veel werk te verzetten is.

Thierry van Vugt (D66) verkozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Thierry van Vugt (D66) verkozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Van Vught wil met de D66-fractie na de verkiezingen aan een aantal grote speerpunten werken. Zo moet er onder meer gewerkt worden aan de zorgen rond het sociaal domein, energie en klimaat, de toenemende druk op de woningmarkt en ‘de hardnekkige’ woninginbraak problematiek. Hij wil strijden tégen het conservatisme in de gemeenteraad en vóór ruimte voor burgers en bedrijven.

Doorbouwen
Het gaat steeds beter met Gouda, zegt hij. “De stad staat goed op de kaart en groeit ook weer. Ik wil graag doorbouwen aan een krachtig Gouda komende jaren, met een stevige lijst. In 2022 bestaat Gouda bovendien 750 jaar. Een mooie mijlpaal om naar toe te werken met de ambitie om onze stad weer nationaal en internationaal in de spotlights te zetten als plek waar het goed wonen, werken en recreëren is.”

Wethouder Bergman (lijsttrekker vanaf 2010): “Ik ben verheugd dat onze leden fractievoorzitter Thierry van Vugt tot lijsttrekker hebben gekozen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Thierry samen met de toekomstige fractie en leden verder gaat bouwen aan een krachtig Gouda.”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl