Weekblad deGouda digitaal

Daniel Cluistra benoemt tot Polsstokker van de Dam 2018

Op de algemene ledenvergadering van de Polsstokvereniging Polsbroekerdam is Daniel Cluistra (Haastrecht) verkozen tot Polsstokker van de Dam 2018. Deze prijs kreeg hij voor goede prestaties in het afgelopen jaar, zowel op de schans, als ernaast. Naast fanatiek springer houdt Cluistra zich namelijk ook bezig met onderhoud van het terrein en geeft hij training aan de jeugd. Als springer kwam Cluistra in het afgelopen seizoen tot een nieuw persoonlijk record van 19.07 meter, waarmee hij dus voor het eerst de 19-meter grens doorbrak. Hij kwam tot een tweede plaats in het De Samenwerking-klassement.

Andere genomineerden voor de prijs waren Anja Baas (Oudewater) en Lizanne Schilt (Polsbroek). Baas is al jaren vrijwilliger voor de vereniging en is na haar periode als bestuurslid nog steeds erg actief. Schilt werd genomineerd door haar knappe prestaties in de meisjes-categorie. Ze kwam tot een tweede plaats in het De Samenwerking-klassement en verbeterde haar persoonlijke record van 12.69 meter tot 14.88 meter.

Zaterdag 16 maart zal de Klusdag plaatsvinden bij de vereniging. Na de Klusdag zullen de trainingen voor het nieuwe seizoen weer worden opgestart.Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android    

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl