Weekblad deGouda digitaal

‘De binnenstad laat je niet in de kou staan’

Gouda – De Binnenstad van Gouda is volop in beweging, zelfs in deze bijzondere tijd. En er komt een mooie tijd aan: de feestdagen! Ook dit jaar kun je enorm genieten van alles wat de Binnenstad van Gouda te bieden heeft. In deze uitgave van deGouda vind je volop tips om er een leuke tijd van te maken. Met hun gele sjaal benadrukken de ondernemers dat de Binnenstad je niet in de kou laat staan! Ze zorgen voor een warm onthaal voor iedereen.

Als centrummanager van de Binnenstad spreek ik elke dag ondernemers en ben ik enorm enthousiast over het grote aanbod, waar je de komende tijd extra van kunt genieten. De Binnenstad is een belangrijke plek in Gouda die we een warm hart toedragen. Als inwoner van Gouda kun je het verschil maken. Hoe? Door gewoon je aankopen te blijven doen bij onze ondernemers. Want of je nu Sinterklaas of Kerstman bent, je vindt dat ene leuke cadeau in de Binnenstad van Gouda.

De winkels hebben de mooiste artikelen in huis en de horeca en andere ondernemers hebben allerlei manieren bedacht om het je makkelijk te maken, bijvoorbeeld door het samenstellen van originele pakketten en bonnen. Wil je je aankopen liever thuisbezorgd krijgen? Dat kan natuurlijk ook.

Zo maken we er met elkaar een bijzondere tijd van. Rest mij nog één vraag: wat heb jij op je verlanglijstje staan? Maak er een mooie tijd van, denk aan elkaar en geniet juist nu extra van onze mooie Binnenstad.

Hans van Aalst, centrummanager van Gouda


Foto: Lima Fotografie

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl