Weekblad deGouda digitaal

De Goudse Schouwburg roept op: Bewaar je ticket en geniet later

Gouda – De Goudse Schouwburg heeft samen met verschillende brancheverenigingen in het land de handen ineen geslagen voor een ticketregeling. Samen roepen zij iedereen op om tickets te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later.

Met de ticketregeling ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt De Goudse Schouwburg dat houders van tickets het bezoek aan de schouwburg uitstellen. Daardoor kan de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opgevangen worden en geeft het de ruimte om te werken aan nieuwe evenementen in de toekomst.

Bewaar je ticket, geniet later
Op dit moment is de schouwburg nog altijd druk met de puzzel om voor zo veel mogelijk voorstellingen t/m 1 juni nieuwe data te vinden. Het streven is om iedereen met tickets vanaf dinsdag 28 april te informeren of de betreffende voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd. Wanneer de voorstelling definitief wordt afgelast, of wanneer men verhinderd is op de nieuwe datum, dan wordt het geld van de tickets omgezet naar een digitaal tegoed ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs. Het digitale tegoed van De Goudse Schouwburg blijft onbeperkt geldig.

Voor degenen die geen gebruik maken van het digitale tegoed zijn er andere opties, zoals de mogelijkheid tot restitutie of om het geld te doneren. Met alle donaties die landelijke worden gedaan, steunt men de gehele culturele sector; de artiesten, makers en de mensen achter de schermen zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en andere werknemers.

Vriend van De Goudse Schouwburg
Het is mogelijk om De Goudse Schouwburg een steuntje in de rug te geven door nu alvast Vriend voor seizoen 2020-2021 te worden. Deze bijdrage helpt De Goudse Schouwburg om ook deze periode overeind te blijven. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.goudseschouwburg.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl