Weekblad deGouda digitaal

De Goudse viert negentig jaar bestaan

#Gouda – Op 31 maart heeft De Goudse Verzekeringen haar 90e verjaardag gevierd. Om 12.00 uur lieten de medewerkers 900 feestelijke ballonnen op. De drie vinders van de ballonnen die de verste afstand hebben afgelegd, ontvangen een fles van champagne om te proosten op het jubileum.

Onafhankelijk familiebedrijf
Als onafhankelijk familiebedrijf neemt De Goudse al 90 jaar een bijzondere plek in op de Nederlandse verzekeringsmarkt. De historie begon in 1924, toen Geert Bouwmeester op zijn 22e samen met een zakelijke partner voor zichzelf begon. Hij richtte een overloop in als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Zijn zoon Ad nam het stokje van hem over in 1964 en onder zijn leiding groeide De Goudse door. In 2005 kwam zijn zoon Geert, de huidige vicevoorzitter, als lid van de derde generatie van de familie in dienst.

Volgens Geert Bouwmeester is na al die jaren het ondernemende karakter van het familiebedrijf nog steeds volop aanwezig. “We werken nog steeds vanuit ons ondernemershart. Elke dag opnieuw ervaar ik de dynamiek van ons bedrijf en de ondernemende keuzes die we maken. Zoals de keuze om écht te focussen op ondernemers in het MKB.”

Foto: O kijk! Panografie

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl