Weekblad deGouda digitaal

De Kroon: iets minder cabaret, iets meer muziek

Waddinxveen – Het programma van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen laat in het theaterseizoen 2019-2020 iets minder cabaretvoorstellingen en iets meer muziekuitvoeringen zien. Maar het is ook komend jaar weer een programma ‘voor elk wat wils’.

Het seizoen, voorafgegaan door de manifestatie WadCultureel, gaat op vrijdagavond 20 september van start met een optreden van de ABBA Tribute-band en acht dagen later volgt de band The Jigantics, een Engelse gezelschap, dat een mix van folk, rock, cajun en americana laat horen.

Het hoge niveau van de start gaat verder met onder meer de Amerikaanse neo-folkzanger Ben Bedford, popband Jester, vertolkers van de Everly Brothers, de razend-populaire Joris Linssen en Caramba en The Amazing Stroopwafels. Met singer/songwriter Eugene Ruffolo komt een oude bekende langs en muziekhandel Mos en Spetter verzorgt een bluesavond met verrassende artiesten.

Aan cabaret ook geen gebrek: Sjaak Bral treedt twee maal op om zijn nieuwe oudejaarsshow uit te proberen, de prettig gestoorde Marjolijn van Kooten strooit zwarte humor over de zaal uit en onder veel meer komen de finalisten van de talentenshow Camerettenfestival langs.

Daarnaast zijn er maandelijks filmvoorstellingen en – in samenwerking met de bibliotheek – interessante lezingen. In totaal heeft Cultuurhuys De Kroon bijna vijftig voorstellingen op het programma, zodat er tenminste één maal en meesttijds meerdere keren per week ‘wat te doen’ is in het Waddinxveense theater.

De verkoop van kaarten is inmiddels van start gegaan. Cultuurhuys De Kroon maakt gebruik van Ticketmatic, een professioneel on-line kaartverkoopsysteem. Daarnaast zijn op enkele dagen in de week ook kaarten te koop aan de informatiebalie aan het Gouweplein. Meer info op www.cultuurhuysdekroon.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl