Weekblad deGouda digitaal

Derde Goudse bokbierwandeling gaat op 20 oktober langs 6 cafés.

Gouda – Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 krijgt de Goudse Bokbierwandeling op 20 oktober 2018 een vervolg. Met een stempelkaartje, dat vanaf nu te koop is bij de deelnemende café’s, kan men volgende week zaterdag wandelen langs 6 cafés in Gouda. Bij elk café krijgt men een (proef)glas bokbier van de tap. De wandeling kan vanaf 14:00 worden gelopen. Men is vrij om de volgorde van de cafés zelf te bepalen.  

Jeroen Carol-Visser, eigenaar Biercafé De Goudse Eend: “In vele steden om ons heen worden al jaren bokbierwandelingen  georganiseerd. In 2016 heb ik de eerste Goudse tocht langs 4 cafés geregeld en dat was meteen een succes. Vele cafés wilden graag aan een volgende editie deelnemen”. De bokbierwandeling kreeg in 2017 een uitbreiding naar 6 cafés. Jeroen Carol-Visser “Het gaat om gezellig genieten, niet om gieten. Daarom worden in de cafés proefglazen geschonken”

Voor slechts €20,- kan men een wandeling maken langs Biercafé De Goudse Eend, De Kleischuur, Cafeetje Heeeurlijk, De Tapperij, Restaurant Bij Ons. en Grand Café Central. Bij elke café krijgen de deelnemers naast het glas bokbier een lekker bijpassend gerechtje. 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook