Weekblad deGouda digitaal

Dick van Duijn nieuw lid Raad van Bestuur Zorgpartners

Gouda – De Raad van Commissarissen van Zorgpartners Midden-Holland heeft Dick van Duijn MPM per 1 februari 2018 benoemd tot lid Raad van Bestuur. Hij volgt Simon de Jong op. Dick van Duijn zal samen met Margot van der Starre de Raad van Bestuur van Zorgpartners vormen.

Van Duijn heeft uitgebreide ervaring binnen diverse zorgbranches, aangevuld met enkele bestuurlijke (neven)functies. Hij vervult nu de functie van centrummanager in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft.

Dick van Duijn heeft een bewuste keuze gemaakt om zijn carrière voort te zetten in de care sector. Met name ontwikkelingen in het zorgdomein hebben zijn warme belangstelling. Hij is enthousiast om de ontwikkeling van Zorgpartners de komende jaren verder vorm te geven.

Verpleeghuiszorg
Zorgpartners is een organisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland. De focus van Zorgpartners ligt op ouderenzorg, onder te verdelen in verpleeghuiszorg, thuiszorg en geriatrische revalidatie. Zorgpartners is actief voor haar bewoners dankzij de inspanning van ruim 3100 medewerkers en 1700 vrijwilligers.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl