Weekblad deGouda digitaal

Digitale informatiebijeenkomst energiescan VvE´s

Gouda – Bent u lid van een Vereniging van Eigenaars (VvE) en wilt u weten hoe uw VvE energie kan besparen? Meld u dan aan voor de digitale informatiebijeenkomst van Bureau Klimaatroute. De bijeenkomst is op donderdag 9 december van 19.00 tot 19.45 uur.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de 1e stappen op weg naar aardgasvrij, het verduurzamen van een gebouw, isolatie, zonnepanelen en subsidies. Ook krijgt u informatie over de aanpak van Klimaatroute en over de energiescan. U kunt tijdens de informatiebijeenkomst meteen een afspraak voor een gratis energiescan maken.

Wat is een energiescan?

Als uw VvE kiest voor een energiescan door Klimaatroute, dan neemt een ervaren adviseur alle mogelijkheden met u door. Klimaatroute gebruikt hiervoor speciaal ontwikkelde software. Deze software laat zien wat er mogelijk is om uw gebouw energiezuiniger, gezonder én comfortabeler te maken. De adviseur bekijkt de verschillende woningtypen en algemene ruimtes van een gebouw. Dit wordt uitgelegd in een adviesrapport voor de VvE. Het advies wordt persoonlijk uitgelegd, dit kan bijvoorbeeld tijdens uw VvE-vergadering. Let op; er is maar een aantal gratis energiescans beschikbaar.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u bij de digitale informatiebijeenkomst zijn? Meld u dan aan bij Klimaatroute via telefoonnummer (020) 700 94 38 of per mail via gouda@klimaatroute.nl. Bureau Klimaatroute werkt in opdracht van gemeente Gouda.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl